چرا یک مغز #مضطرب همیشه به بدترین اتفاقات فکر میکند؟
یکی از مسائل ریشهای در اختلال #اضطراب طرز #فکر "فاجعه انگارانه" است.
اگرچه اکثر این اتفاقات بدی که به آنها فکر میکنیم هرگز رخ نمیدهند، اما ذهن #مضطرب به صورت طبیعی خودش را درگیر آنها میکند.
علت اصلی طرز #فکر فاجعه انگارانه معمولاً این است که ما معتقدیم قادر نیستیم در صورت بروز مشکلات آنها را مدیریت کنیم. برای #اضطراب مهم نیست که احتمال به وقوع پیوستن #ترسهایی که داریم به شدت کم است. بلکه ما دچار این توهم میشویم که نگران بودن درباره نتیجه، باعث میشود ما برای آن آماده شویم.
مغز شما به طور خودکار سراغ این طرز فکر میرود: اگر "فلان اتفاق بد" رخ داد، چی؟؟؟ اما سعی کنید در این مواقع به صورت آگاهانه این چنین فکر کنید: اگر فلان "اتفاق خوب" رخ داد، چی؟؟
با این تمرین نه تنها اجازه نمیدهید #اضطراب شما نحوه تفکرتان را تغییر دهد، بلکه با این طرز فکر جدید، از شدت #اضطراب خود خواهید کاست.
اینکه به اتفاق خوب فکر میکنیم به این معنی نیست که حتماً آن اتفاق خوب رخ خواهد داد. بلکه هدف این است که با کنترل #اضطرابمان و قرار دادن خود در یک وضعیت مناسب ذهنی، بهتر بتوانیم نتیجه را مدیریت کنیم.
این یک تکنیک و ترفند است نه یک راه حل. راه حل مشکلاتی همچون اختلال #اضطراب جنبههای مختلفی دارد، بسته به شدت این اختلال ممکن است #روان درمانی، تمرینات ذهنی-بدنی و دارودرمانی مورد نیاز باشد.
برای اینکه بدونید #اضطراب دارید یا نه؟ شدت و میزان #اضطرابتون چقدر هست؟ و اینکه اضطرابتون مشکل ساز خواهد شد یا نه؟ می تونین از یک روانشناس کمک بگیرید.